Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia53

Zadanych pytań: 339

19.10.2014 17:13

Dostałam sporą ilość okrągłych biszkoptów , których termin ważnosci prawie się kończy. Są jeszcze dobre tylko trochę stwardniałe. Jakie macie pomysły na wykorzystanie ich?

Odpowiedzi (42)

Czyki

Zadanych pytań: 72

20.10.2014 14:39

Zrób tiramisu :) a resztę pokrusz i schowaj w lodówce, przyda się na spód do ciasta :)

inka2012

Zadanych pytań: 3

20.10.2014 16:12

proponuję zrobić jabłecznik na zimno lub sernik

aginaa

Zadanych pytań: 700

20.10.2014 16:21

dokładnie, mozna je pokruszyc i do ciasta, namoczyc kawa do tirmamisu lub innymi nasaczeniami

marcia15

Zadanych pytań: 0

20.10.2014 17:06

spód do ciasta np.sernika

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

20.10.2014 19:44

przełożyłabym je kremem i galaretką i byłby pyszny deser

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

20.10.2014 19:47

ojej jest mnóstwo mozliwości,ciasta ala tiramsiu, zmiksowanie z nutella na spód ciasta itp

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

20.10.2014 20:39

sernik na zimno

as28

Zadanych pytań: 294

20.10.2014 20:41

spód pod ciasto , bajaderka

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

20.10.2014 22:25

Jako spód to torcików na zimno, lub po prostu maczać z kawie i zajadać!

wyattearp

Zadanych pytań: 102

21.10.2014 13:49

zalej mlekiem i jedz , u mnie by nie było problemu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak