Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aga123

Zadanych pytań: 40

19.11.2013 19:31

Dostałam surową makrelę, jak można ją zrobić by smakowała? Czy typowo jak każdą rybę, czy inaczej?

Odpowiedzi (18)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.11.2013 21:06

Ja kupuję makrelę tylko wędzoną, ale myślę że można ją zrobić jak każdą rybkę

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.11.2013 21:08

Lubię makrelę wędzoną, ale można też ją usmażyć.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

19.11.2013 21:46

ja lubię tylko wędzoną

joanna__s

Zadanych pytań: 4

19.11.2013 21:49

Ja też nie miałam do czynienia z surową makrelą. Chętnie poczytam opinię.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

20.11.2013 06:45

Ja był upiekła w całości, nacierając ją solą, pieprzem i skrapiając sokiem z cytryny.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

20.11.2013 08:12

przy okazji są fajne rady-przepisy

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

20.11.2013 10:45

ja bym upiekła, bo lubię pieczoną rybę

Habibi

Zadanych pytań: 690

20.11.2013 11:02

ja przyprawiam wnętrze solą czosnkową i pieprzem, do środka wkładam gałązki koperku i zielonej pietruszki, plasterki cebuli i cytryny ze skórką - wierzch skrapiam sokiem z cytryny i oliwą, owijam w alu-folię, zapiekam w gorącym piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak