Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Róża1

Zadanych pytań: 7

30.04.2016 11:00

Dostałam większą ilość rabarbaru :-) , zrobiłam już mufinki , drożdżowe , kompot , ale mam zapytanie czy można mrozić rabarbar ? Czy go blanszujecie przed mrożeniem ?

Odpowiedzi (57)

as28

Zadanych pytań: 294

05.05.2016 21:01

kiedyś jak miałam nadwyżkę mroziłam rabarbar teraz już raczej nie mrożę

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.05.2016 11:50

ja tam wolę wykorzystać świeży rabarbar ;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.05.2016 11:50

ja tam wolę wykorzystać świeży rabarbar ;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.05.2016 11:50

ja tam wolę wykorzystać świeży rabarbar ;)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

06.05.2016 21:05

kroję w kostkę i mrożę

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

04.07.2016 06:37

Nigdy nie mroziłam.

anka1988

Zadanych pytań: 25

17.06.2017 11:13

takiego tematu szukałam, też zamierzam zamrozić rabarbar, choć miałam dylemat czy mozna. W tym roku spróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak