Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.10.2013 13:28

Dostałem w prezencie gęś w całości o wadze 5 kg. Jak najlepiej ją przyrządzić?

Odpowiedzi (21)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

18.10.2013 14:05

Dziękuję wszystkim za rady, jestem trochę mądrzejszy :)

msmors

Zadanych pytań: 91

18.10.2013 14:52

podziel na mniejsze porcje i możesz część upiec

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.10.2013 15:23

zrobiłabym okrasę jakąś zupę np.marchwiową z korpusu a pozostałe części bym upiekła

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.10.2013 16:06

zrób nadziewaną jabłkami, mielonym

marcia7

Zadanych pytań: 166

18.10.2013 16:15

nadziewana z jabłkami

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

18.10.2013 16:16

Można upiec w całości faszerując jabłkami lub mięsem

Layna

Zadanych pytań: 30

18.10.2013 16:47

upiec z jabłkami, ewentualnie z gruszkami,

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

18.10.2013 17:32

najlepiej upiec ją w całości

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

18.10.2013 21:03

Ja całą gęś podzieliłam na porcje, bo np z korpusu lepiej zrobić zupę, resztę zamroziłam.

Monika58

Zadanych pytań: 299

18.10.2013 21:26

pieczona nadziewana jest smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak