Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwiachmiel

Zadanych pytań: 41

28.05.2010 09:37

Dziewczyny,moze to głupie pytanie,ale ktora strona foli aluminiowej owijacie nieso,kurczaka...ta błyszczacą czy matową?

Odpowiedzi (13)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

28.05.2010 09:39

jak urwę tak owinę ale chyba zawsze na tą matową kładę .

Kate131

Zadanych pytań: 436

28.05.2010 09:42

matową

gośka

Zadanych pytań: 15

28.05.2010 10:31

matową także:)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

28.05.2010 10:49

To zależy jeśli chcesz zachować ciepło owijamy je błyszczącą stroną folii na zewnątrz, a natomiast matowa strona przepuszcza ciepło jeśli jest na zewnątrz.

joanna131

Zadanych pytań: 0

28.05.2010 11:00

gdzies kiedys wyczytałam,ze ta blyszczaca strona to niby odbija cieplo

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

28.05.2010 11:02

a ja podobnie jak Iza nie zwracam zbytnio na to uwagi. po prostu owijam taką jaką mi sie urwie.

MAŁGORZATA108

Zadanych pytań: 617

28.05.2010 11:59

Ja zawsze na tą, która jest zawinięta do wewnątrz rolki.

aga130982

Zadanych pytań: 458

28.05.2010 12:37

ja matową.

basai

Zadanych pytań: 26

28.05.2010 13:12

ja także matową

Marcin46

Zadanych pytań: 124

28.05.2010 17:42

nie tylko dziewczyny gotują!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak