Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwiachmiel

Zadanych pytań: 41

28.05.2010 09:37

Dziewczyny,moze to głupie pytanie,ale ktora strona foli aluminiowej owijacie nieso,kurczaka...ta błyszczacą czy matową?

Odpowiedzi (13)

sylwiachmiel

Zadanych pytań: 41

28.05.2010 19:13

przepraszam męska częsc naszego grona kulinarnego

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

28.05.2010 19:50

Tak, jak napisała Iwusia- matowa strona przepuszcza ciepło, a błyszcząca zatrzymuje je.

Sylwia80

Zadanych pytań: 2

29.06.2010 12:31

jak chcesz coś upiec to zawiń błyszczącą do środka, a jesli chcesz, żeby danie nie straciło temperatury bo jest np. zimne i ma takie pozostać, to błyszczącą na zewnątrz.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak