Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Rycerz

Zadanych pytań: 75

02.01.2014 15:30

Gdy robicie domowe frytki, to czy przed wrzuceniem na gorący tłuszcz. Najpierw wrzucacie rozdrobnione ziemniaki do wody z cukrem, glazurując je?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.01.2014 15:42

nigdy tak nie robiłam ale teraz wypróbuję

Ola1young

Zadanych pytań: 7

02.01.2014 15:32

wrzucamy wprost do gorącego oleju

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

02.01.2014 16:27

pierwsze słyszę,nigdy tak nie robię

Odpowiedzi (26)

lubie

Zadanych pytań: 22

02.01.2014 15:31

tak, wtedy są o wiele lepsze!

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

02.01.2014 15:31

Nigdy tak nie robiłam, intrygujący pomysł?

pestka

Zadanych pytań: 424

02.01.2014 15:31

nigdy tak nie robiłam , dla mnie to coś nowego

Cranberry

Zadanych pytań: 34

02.01.2014 15:35

nie robię tak tylko prosto na olej

berys18

Zadanych pytań: 1434

02.01.2014 15:37

płuczę tylko ze skrobi i wrzucam na wrzący olej

norweska20

Zadanych pytań: 400

02.01.2014 15:39

ja wrzucam odrazu na olej

Malinka

Zadanych pytań: 302

02.01.2014 15:41

Szczerze powiem, że nigdy tak nie robiłam, a nawet o tym nie słyszałam. Bardzo ciekawe :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

02.01.2014 15:42

nigdy do tej pory tak nie robiłam

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

02.01.2014 15:43

nie moczę w wodzie z cukrem

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.01.2014 15:43

tak robiłam kiedyś, teraz wrzucam na sitko i dopiero smażę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak