Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Rycerz

Zadanych pytań: 75

02.01.2014 15:30

Gdy robicie domowe frytki, to czy przed wrzuceniem na gorący tłuszcz. Najpierw wrzucacie rozdrobnione ziemniaki do wody z cukrem, glazurując je?

Odpowiedzi (26)

idealme

Zadanych pytań: 62

02.01.2014 15:45

nie glazuruje :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.01.2014 15:46

nie robie tak. często za to wrzucam na minutę do wrzątku

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

02.01.2014 15:50

Ja od razu wrzucam na rozgrzany olej

wiejska-chatka

Zadanych pytań: 11

02.01.2014 15:56

Nigdy tak nie robiłem ale ciekawie brzmi

Konczi

Zadanych pytań: 632

02.01.2014 15:56

wrzucam na rozgrzany olej ale czasami mocze w wodzie z cukrem bądź podmrażam je

teresa18

Zadanych pytań: 502

02.01.2014 15:58

Moc że w wodzie z sola

erym

Zadanych pytań: 24

02.01.2014 16:03

ja nic nie robie, wrzucam tylko na tluszcz, ale ziemniaki mam pyszne od rolnika

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

02.01.2014 16:05

robię jak większość wrzucam na gorący tłuszcz

Motorek

Zadanych pytań: 1446

02.01.2014 16:28

wrzucam na gorący olej

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.01.2014 16:39

nigdy tak nie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak