Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anemon

Zadanych pytań: 163

24.02.2017 18:17

Gdzie przechowujecie otwarty słoik z masłem orzechowym?

Odpowiedzi (70)

Konczi

Zadanych pytań: 632

25.02.2017 09:48

Nie jadamy masła orzechowego ale gdybym miała trzymałabym w lodówce :) tylko pewnie trudno by później się smarowało .. ;)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

25.02.2017 09:57

Ja trzymam w szafce i nigdy nic się z nim nie stało :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

25.02.2017 09:57

w szafce kuchennej i nic sie dzieje

Habibi

Zadanych pytań: 690

25.02.2017 10:37

zawsze trzymam w lodówce, ponieważ w ogromnej większości składa się ono z tłuszczu, który w wyższej temp. jełczeje! a ja mam ciepłe mieszkanie, więc nie ryzykuję.

ilka01

Zadanych pytań: 6

25.02.2017 11:09

ja też trzymam zawsze w lodówce

Renataj

Zadanych pytań: 1275

25.02.2017 11:11

Trzymam w lodówce.

sezamek

Zadanych pytań: 4

25.02.2017 11:50

Nazwa masło to lodówka, krem może być w szafce :)

jola91

Zadanych pytań: 23

25.02.2017 12:47

Nigdy nie przechowywałam w lodówce, zawsze w szafce

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

25.02.2017 12:53

trzymam w szafce w kuchni

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.02.2017 13:30

też trzymam w szafce kuchennej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak