Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anemon

Zadanych pytań: 163

24.02.2017 18:17

Gdzie przechowujecie otwarty słoik z masłem orzechowym?

Odpowiedzi (70)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

25.02.2017 13:30

W ciemnej i dość chłodnej szafce, ale raczej szybko zjadamy.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

25.02.2017 13:54

trzymam w lodówce

agaK.

Zadanych pytań: 311

25.02.2017 14:22

W lodówce nie trzymam bo się robi za twarde, jeszcze zależy jakie. Ale przeważnie na szafce w kuchni bo jak już jest to jest często w użyciu i itak szybko się kończy:) Jak sama robiłam masło orzechowe to wtedy trzymałam w lodówce.

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

25.02.2017 14:30

trzymam w lodówce

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.02.2017 14:35

w szafce tak jak oliwę ;)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

25.02.2017 14:51

Zawsze w lodówce

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

25.02.2017 16:29

W lodówce :)

tobi1989

Zadanych pytań: 0

25.02.2017 16:44

Po otwarciu w lodówce

dodi

Zadanych pytań: 256

25.02.2017 16:50

ja trzymam w szafce

Futka

Zadanych pytań: 2

25.02.2017 16:56

Ja trzymam je w szafce kuchennej :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak