Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kuklik

Zadanych pytań: 604

12.10.2013 06:56

grzyby przesmażone do słoika gotujecie dwa razy czy wystarczy raz i się nie zepsują?

Odpowiedzi (19)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

12.10.2013 09:43

ja jedynie raz

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

12.10.2013 10:20

ja zawsze nakładam do słoików gorące,natychmiast zakręcam uważając,żeby wieczko i brzegi słoiczka były suche i raz pasteryzuję,jeszcze mi się nie zdarzyło,żeby któryś słoiczek się zepsuł

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.10.2013 10:21

ja też nigdy nie daję grzybów przesmażanych

Ola1984

Zadanych pytań: 295

12.10.2013 10:40

Ja również pasteryzuję dwa razy.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

12.10.2013 10:42

pasteryzuję dwa razy

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

12.10.2013 11:35

Trzeba niestety pasteryzować ze dwa razy i dosyć długo,mnie się kiedyś wszystkie zepsuły a pasteryzowałam tylko jeden raz:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

12.10.2013 12:03

ja bym pasteryzowała 2 razy, dla pewności :)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

16.10.2013 10:20

ja pasteryzuję

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

16.10.2013 10:52

tylko pasteryzuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak