Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.03.2014 10:54

Ile godzin gotujecie grzyby do pierogów ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

07.03.2014 11:31

Ja zawsze suszone grzyby po uprzednim namoczeniu gotuję długo,chociaż jak patrzę na programy tv,to ta obróbka wszędzie jest bardzo któtka,tylko,że ja mam inne nawyki wyniesione z domu.Muszą być miękkie jak się je ugryzie:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.03.2014 11:35

po namoczeniu przez noc około dwie godziny gotuję grzyby

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.03.2014 10:56

takie pierogi robię tylko na święta nie wiem czasowo ile gotuję sprawdzam czy są juz miękkie

Odpowiedzi (23)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.03.2014 10:58

Dzisiaj robię ,muszę zrobić, bo mam słoik 5-litrowy grzybów z 2 lat

Romanowka

Zadanych pytań: 28

07.03.2014 11:02

ja namaczam przez noc, a potem gotuję ok 1,5 godz.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

07.03.2014 11:03

jak tak jak Gosia56 zawsze sprawdzam czy są miękkie

Milka100

Zadanych pytań: 76

07.03.2014 11:04

też namaczam i gotuję około 2 godziny tzn. sprawdzam czy są miękkie

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.03.2014 11:05

namaczam na kilka godzin i jak gotuję to sprawdzam czy są miękkie ale tak ok.1,5godz.

berys18

Zadanych pytań: 1434

07.03.2014 11:09

po namoczeniu podsmażam razem z kapustą i próbuję

gosia561

Zadanych pytań: 1389

07.03.2014 11:09

około 2, po moczeniu

Beatris

Zadanych pytań: 43

07.03.2014 11:11

Suszone grzyby namaczam, a potem gotuję do miękkości. Świeże, czy mrożone tylko smażę.

Janina

Zadanych pytań: 159

07.03.2014 11:24

Suszone grzyby zalewam na całą noc, później gotuję do miękkości;)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

07.03.2014 11:24

gotuję ok 90 minut a wcześniej moczę całą noc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak