Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.03.2014 10:54

Ile godzin gotujecie grzyby do pierogów ?

Odpowiedzi (23)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

07.03.2014 11:30

też moczę zawsze na kilka godzin a potem gotuję do miękkości ,czas gotowania zależy chyba od gatunku grzybów:)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

07.03.2014 11:36

najpierw je moczę a potem gotuję do momentu kiedy będą miękkie

V_kuchareczka

Zadanych pytań: 378

07.03.2014 12:01

ok. 2 godziny po wcześniejszym namoczeniu

idealme

Zadanych pytań: 62

07.03.2014 12:09

najpierw zalewam wrzątkiem i moczę z pół godziny, potem drugie pół godziny gotuj ę

pestka

Zadanych pytań: 424

07.03.2014 12:09

moczę je a potem gotuję do momentu aż będą miękkie

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

07.03.2014 12:21

mocze na noc i sprawdzam czy sa ugotowane ok 2 godz

Niki22

Zadanych pytań: 46

07.03.2014 12:22

ja moczę całą noc a później jakieś pół godziny do godziny gotuję :)

dada

Zadanych pytań: 19

07.03.2014 12:36

Do miękkości - ( chodzi o suszone oczywiście) - wcześniej mocze - przez noc

Habibi

Zadanych pytań: 690

07.03.2014 12:36

zawsze do miękkości, ale muszą pozostać jędrne - wcześniej moczę

Pomocnik

Zadanych pytań: 80

07.03.2014 12:57

ja gotuję ok. godziny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak