Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

10.01.2014 11:48

Ile jajek dodajecie do biszkoptu?

Odpowiedzi (36)

dodi

Zadanych pytań: 256

10.01.2014 12:08

u mnie zawsze 5

Cranberry

Zadanych pytań: 34

10.01.2014 12:09

6 najczęściej

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

10.01.2014 12:09

zalezy do jakiego, jesli chce mieć biszkopt tylko jako podstawę do ciasta to piekę z 4, a do tortu 7-8

sanielcia

Zadanych pytań: 34

10.01.2014 12:20

jak mniejszy biszkopt to 4 a jak potrzebuję duży to 6

Beata23

Zadanych pytań: 335

10.01.2014 12:23

również 4 jajka

gosia56

Zadanych pytań: 466

10.01.2014 12:37

zalezy jaki piekę ale zazwyczaj 5-6 jajek na blaszkę

Alex_M

Zadanych pytań: 119

10.01.2014 12:50

zależy na jak dużą formę i jaki wysoki potrzebuję. od 3 do 8 jaj piekłam jak do tej pory

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.01.2014 12:59

to zależy od przepisu

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

10.01.2014 13:09

około 10 tak zawsze.

pestka

Zadanych pytań: 424

10.01.2014 13:13

różnie od 5 do 8 jajek wszystko zależy od przepisu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak