Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

10.01.2014 11:48

Ile jajek dodajecie do biszkoptu?

Odpowiedzi (36)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.01.2014 13:18

5-6 jajek najczęściej

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

10.01.2014 13:34

jak piekę w tortownicy to biorę 5 jaj a na dużą blachę potrzebuję 8 jaj

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

10.01.2014 13:52

Najczęściej 5 jaj biorę do biszkoptu .

Dorian

Zadanych pytań: 1093

10.01.2014 14:29

ok 8 do max 10 szt

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

10.01.2014 14:39

Zazwyczaj 5-6

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

10.01.2014 14:54

około 5-6 szt

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

10.01.2014 15:08

zależy do czego piekę biszkopt jeśli tylko ma być spód to z 3 jaj,jak do tortu to z 6jajek

Janina

Zadanych pytań: 159

10.01.2014 16:16

To zależy, na podkład 3-4, a jak ma być przekładany to 5-6;)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

10.01.2014 16:29

ja piokę od 4-6 jajek

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

10.01.2014 17:17

5-6 jajek na 1,5 szklanki mąki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak