Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

28.09.2013 14:26

ile rodzajów pieprzu macie w swojej kuchni i do czego je stosujecie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.09.2013 14:28

pieprz cytrynowy do ryby,biały do sałatek ,czarny do wszystkiego i kolorowy do mięsai i jeszcze pieprz ziółowy do pomidorów

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

28.09.2013 16:14

U mnie tylko czarny ,cytrynowy i kolorowy:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.09.2013 14:31

Ja mam ziołowy do pomidorów i sałatek oraz bialy i czarny do wszystkich potraw

Odpowiedzi (27)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.09.2013 14:27

biały, czarny i kolorowy

Mati13

Zadanych pytań: 1524

28.09.2013 14:28

U mnie uzywamy tylko pieprzu czarnego ziarnistego i mielonego oraz pieprzu kolorowego w młynku, wiem że jest więcej różnych odmian pieprzu i zastanawiam sie do czego je stosujecie

Beatris

Zadanych pytań: 43

28.09.2013 14:29

Ja mam czarny, kolorowy, czosnkowy i cytrynowy. Używam do różnych potraw. Czarny do prawie wszystkich potraw na słono. Pozostałe rodzaje raczej do mięs.

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

28.09.2013 14:29

Ziołowy, czarny, czerwony i cayenne :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

28.09.2013 14:29

czarny ziarnisty i mielony oraz ziołowy

Janina

Zadanych pytań: 159

28.09.2013 14:30

MIelony i w ziartenkach;) Czarny, biały, cytrynowy, ziołowy;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.09.2013 14:30

wykorzystuję je w zależności od danej potrawy, oczywiście najczęściej stosuję czarny, biały głównie do ryb i niektórych sałatek, zaś kolorowy jedynie sporadycznie

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

28.09.2013 14:31

mam ziołowy (ten przede wszystkim stosuję do jaj i pomidorków), czarny (do potraw), kolorowy w młynku (na kanapeczki) i cytrynowy (do ryb)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

28.09.2013 14:31

oprócz czarnego i kolorowego - które na przemian stosuje do doprawiania wszelkich pikantnych dań lubię również pieprz ziołowy - np. do kotletow schabowych

Renata9

Zadanych pytań: 329

28.09.2013 14:31

czarny, kolorowy, biały, ziołowy, najczęściej stosuję czarny i kolorowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak