Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

28.09.2013 14:26

ile rodzajów pieprzu macie w swojej kuchni i do czego je stosujecie?

Odpowiedzi (27)

misia53

Zadanych pytań: 339

28.09.2013 17:59

czarny ziarnisty , kolorowy , biały i ziołowy

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.09.2013 18:34

pieprz czarny mielony, do jajecznicy , jajek, rosołu , pieprz kolorowy ziarnisty prosto z młynka ,używam go do potraw ciężkich

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

29.09.2013 08:27

ziarnisty, mielony,kolorowy,ziołowy

Beata73

Zadanych pytań: 1093

29.09.2013 08:50

tak jak mamusia1

alaaa

Zadanych pytań: 201

29.09.2013 10:22

czarny, kolorowy,czerwony,ziołowy

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

29.09.2013 10:43

czarny do wszystkiego ,kolorowy do sałatek

Ola1984

Zadanych pytań: 295

29.09.2013 10:44

Mam czarny ziarnisty, który świeżo mielę, ziołowy również w ziarnach i biały już zmielony, który dodaję do jasnych sosów, jasnych zup kremów i sałatek w jasnych kolorach. Dwa pozostałe różnie w zależności od składników dania.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak