Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

20.02.2014 14:04

Imbir, wolicie świeży czy w proszku? Ja wole świeży :)

Odpowiedzi (38)

Beatris

Zadanych pytań: 43

20.02.2014 14:25

Używam tylko świeży imbir, sproszkowanego nie lubię.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.02.2014 14:25

używam tylko świeży imbir

Alex_M

Zadanych pytań: 119

20.02.2014 14:29

do ciast i ciasteczek w proszku, do mięs świeży

krokus

Zadanych pytań: 145

20.02.2014 14:34

Mysiuniu czy ty do mnie piszesz z tym minusowaniem Twoich odpowiedzi ? Ja mam jedną zasadę jeśli zadaję pytanie i ktoś mi na nie odpowiada, zawsze plusuję bo dla mnie liczy się zdanie i opinia każdego,a jak wiemy każdy może mieć inne zdanie. Więc jeśli do mnie to sorki,ale ja ci dałam plusa ;)

xjustynka89x

Zadanych pytań: 11

20.02.2014 14:36

świeży koniecznie, w proszku to już nie to samo...

gibli

Zadanych pytań: 20

20.02.2014 14:43

Używam świeżego i mielonego imbiru

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.02.2014 14:44

także wolę świeży

sara1

Zadanych pytań: 478

20.02.2014 14:45

także wolę świeży

Janina

Zadanych pytań: 159

20.02.2014 14:46

Używam jeden i drugi ale wolę świeży;)

Habibi

Zadanych pytań: 690

20.02.2014 15:02

Lubię oba - świeży do herbaty, a np. suszonego często dodaję do spaghetti oraz do sosów - wg mnie ma nieco inny aromat od świeżego.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak