Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

20.02.2014 14:04

Imbir, wolicie świeży czy w proszku? Ja wole świeży :)

Odpowiedzi (38)

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.02.2014 15:23

więcej chyba używam imbiru w proszku

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

20.02.2014 15:26

zdecydowanie wolę świeży

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

20.02.2014 15:26

używam i taki i taki choć chyba częściej w proszku

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.02.2014 16:47

krokus kuchnia krokusia - oczywiście nie było to do Ciebie :) Po prostu ktoś od dluższego czasu pragnie wyrazić swoją niechęć do mnie w ten sposób. Zamiast napisać w wiadomości prywatnej co i dlaczego mu nie pasuje, to swoje osobiste wycieczki załatwia w ten sposób. Komuś się wydaję że jeśli da mi minusa to się doskonale na mnie odegra (choć nie wiem za co) :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

20.02.2014 16:52

zawsze używam świeżego

Ola1984

Zadanych pytań: 295

20.02.2014 16:52

Zależy od potrawy, do dań głównych, marynat, koktajli itp. wolę świeży, jednak do ciast i deserów używam suszonego.

mufinka79

Zadanych pytań: 303

20.02.2014 16:58

Wolę świeży, ale czasami do dań super swoje zadanie spełnia suszony :)

Christopher

Zadanych pytań: 31

20.02.2014 17:10

Zdecydowanie świeży,ale jest to też uzależnione od potrawy .Np.do pierników używam mielony,suchy.

kasienka23

Zadanych pytań: 512

20.02.2014 17:13

zdecydowanie wolę świeży

ao_12

Zadanych pytań: 38

20.02.2014 17:16

Zdecydowanie świeży.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak