Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_mc

Zadanych pytań: 39

03.08.2013 07:42

Ja na zimę robię wiązki do rosołu czyli łączę natkę pietruszki,selera, lubczyku i bączki cebuli, związuję nitką i mrożę. A gdy gotuję rosół to wtedy do niego wrzucam żeby dodać zapachu. Czy wy też tak robicie?

Odpowiedzi (40)

Klausia

Zadanych pytań: 251

03.08.2013 09:13

Zeszłej zimy też tak zrobiłam, ale niestety mam za małą zamrażarkę żeby sobie na to pozwolić, ledwo miejsca starcza na bieżące rzeczy... Bardzo bym chciała móc zamrozić owoce czy warzywa, ale cóż może w przyszłości się zaopatrzę w dużą zamrażarkę :) Obecnie mam zamrożoną natkę pietruszki.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.08.2013 09:27

ja nic nie przechowuję i nie mrożę , wolę kupić świeże i dodać do potraw.

eisenq

Zadanych pytań: 5

03.08.2013 09:29

robię podobnie tylko do tego dorzucam marchewkę :) bo warzywa mam z własnej hodowli :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.08.2013 09:40

takich wiązek nigdy nie robiłam, ale zawsze staram się mrozić na zimę pietruszkę, lubczyk, liście selera, koperek itp. :)

Silver Teaspoon

Zadanych pytań: 52

03.08.2013 09:46

nie mrożę w ten sposób ziół

Iwka

Zadanych pytań: 174

03.08.2013 09:49

fajny pomysł

Simeo

Zadanych pytań: 191

03.08.2013 09:54

chyba tak też zrobię

Klisza

Zadanych pytań: 50

03.08.2013 09:58

robię podobnie

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.08.2013 10:01

nie robiłam tak

Krzysiek3

Zadanych pytań: 58

03.08.2013 10:01

nigdy tak nie robiłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak