Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_mc

Zadanych pytań: 39

03.08.2013 07:42

Ja na zimę robię wiązki do rosołu czyli łączę natkę pietruszki,selera, lubczyku i bączki cebuli, związuję nitką i mrożę. A gdy gotuję rosół to wtedy do niego wrzucam żeby dodać zapachu. Czy wy też tak robicie?

Odpowiedzi (40)

Misada

Zadanych pytań: 18

03.08.2013 10:06

świetny pomysł

halina17

Zadanych pytań: 271

03.08.2013 10:42

Jeszcze tak nie mroziłam , dobry pomysł.

pestka

Zadanych pytań: 424

03.08.2013 11:15

świetny pomysł, a ja mrożę wszystko osobno

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.08.2013 11:18

robię też z selera i pietruszki

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

03.08.2013 13:07

mrożę seler ale korzeń ,zieleniny nie

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

03.08.2013 13:14

dodaje dokładnie te same warzywka,ale mrożę tylko zieleninę:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.08.2013 14:27

nigdy nie mroziłam prócz selera i pora

Janina

Zadanych pytań: 159

03.08.2013 15:11

Wiązki wrzuca w sezonie na świeżo, na zimę mrożę osobno;)

everay

Zadanych pytań: 1

03.08.2013 21:02

ja mrożę tylko marchew i seler

Kasia36

Zadanych pytań: 463

04.08.2013 21:55

czytałam o tym, taki bukiecik robisz :) tam jeszcze był liść laurowy, że do wszystkich zup się dawniej dodawało ale lepiej go jak najmniej bo może zniwelować smak, zapach reszty ziół, potrawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak