Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana1

Zadanych pytań: 51

25.08.2013 17:13

Ja właśnie piekę babkę cytrynową z irysami makowymi,a Wy jakie dodatki dajecie do babek?

Najlepsze odpowiedzi (3)

artur7

Zadanych pytań: 1324

25.08.2013 19:54

skorke pomaranczowa,rodzynki

sanielcia

Zadanych pytań: 34

25.08.2013 20:00

Krówki ale muszą być takie kruche

msmors

Zadanych pytań: 91

25.08.2013 20:54

skórka pomarąńczowa kandyzowana i rodzynki

Odpowiedzi (16)

Renata9

Zadanych pytań: 329

25.08.2013 17:15

dodaję żurawinę suszoną, rodzynki, kawałki czekolady gorzkiej, mlecznej, wiśnie suszone

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.08.2013 17:17

przede wszystkim rodzynki i orzechy włoskie albo czekoladę w płatkach

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

25.08.2013 17:18

ja dodaję głównie rodzynki, czasami orzechy

berys18

Zadanych pytań: 1434

25.08.2013 17:24

a ja wolę bez dodatków

Mniam

Zadanych pytań: 87

25.08.2013 17:26

Dodaje standardowe składniki typu rodzynki lub czekoladę. Twoja brzmi bardzo apetycznie. Przepis zobaczymy?

Dorota37

Zadanych pytań: 468

25.08.2013 17:33

rodzynki, starta skórka z cytryny, skórka pomarąńczowa kandyzowana

pestka

Zadanych pytań: 424

25.08.2013 18:01

częściej piekę bez dodatków, lub dodaję tylko rodzynki

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.08.2013 18:04

rodzynki dodaję najczęściej i cytrynę :-)

adelajda

Zadanych pytań: 234

25.08.2013 18:26

cytrynową piekę bez dodatków

lara

Zadanych pytań: 35

25.08.2013 19:11

u mnie polewa karmelowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak