Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana1

Zadanych pytań: 51

25.08.2013 17:13

Ja właśnie piekę babkę cytrynową z irysami makowymi,a Wy jakie dodatki dajecie do babek?

Odpowiedzi (16)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.08.2013 19:22

rodzynki i startą skórkę cytrynową

Janina

Zadanych pytań: 159

25.08.2013 19:49

Dodaję różne bakalie ;)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

25.08.2013 20:07

ja lubię z rodzynkami

Seba

Zadanych pytań: 1313

25.08.2013 20:21

ja lubię mocno cytrynową bez dodatków

Róża1

Zadanych pytań: 7

25.08.2013 21:21

ja cytrynową babkę piekę bez dodatków:-)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

25.08.2013 21:32

tylko rodzynki bo najczęściej mam je w domu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak