Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.09.2013 21:13

jabłecznik robicie częściej na kruchym cieście czy na biszkopcie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

6zer

Zadanych pytań: 21

01.09.2013 21:15

kruche ciasto

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

01.09.2013 22:55

Na kruchym ciescie

Róża1

Zadanych pytań: 7

02.09.2013 00:18

ja też robię na kruchym cieście:-)

Odpowiedzi (24)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.09.2013 21:13

ja ostatnio robię jabłecznik głównie na biszkopcie

lara

Zadanych pytań: 35

01.09.2013 21:14

na kruchym cieście

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.09.2013 21:14

zawsze robię na kruchym cieście

2milutka

Zadanych pytań: 134

01.09.2013 21:17

na kruchym lepiej smakuje:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.09.2013 21:18

zawsze robię na kruchym ciescie

Konczi

Zadanych pytań: 632

01.09.2013 21:19

zdecydowanie na kruchym

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

01.09.2013 21:21

Na kruchym cieście, chyba że z bitą śmietaną, wtedy na biszkopcie :)

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

01.09.2013 21:25

zazwyczaj na kruchym

msmors

Zadanych pytań: 91

01.09.2013 21:26

na kruchym bo jest najlepsze

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

01.09.2013 21:26

Na kruchym cieście

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak