Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.09.2013 21:13

jabłecznik robicie częściej na kruchym cieście czy na biszkopcie?

Odpowiedzi (24)

rafał5

Zadanych pytań: 5

01.09.2013 21:29

kruchy ale przyznam że czasem że na biszkopcie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.09.2013 21:32

częściej na kruchym cieście

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

01.09.2013 21:39

Najczęściej na kruchym spodzie :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.09.2013 21:49

chyba tak samo często na biszkopcie co na kruchym ;)

Magula

Zadanych pytań: 556

01.09.2013 21:54

najczęściej na kruchym cieście

Papryczka

Zadanych pytań: 608

01.09.2013 22:07

na kruchym cieście

V_kuchareczka

Zadanych pytań: 378

01.09.2013 22:23

ja osobiście wolę na biszkopcie, a mój mąż woli na kruchym, więc raz robię na biszkopcie, raz na kruchym.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

01.09.2013 22:32

Na kruchym!

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

01.09.2013 22:35

częściej na kruchym jak pieczony ,a jak na zimno z musem jabłkowym to oczywiście na biszkopcie:)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.09.2013 22:36

zawsze robię na kruchym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak