Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

A_gucha

Zadanych pytań: 55

20.08.2013 15:21

jak długo gotujecie śliwki na powidła? czy jakoś je dodatkowo miksujecie po gotowaniu, zeby uzyskać jednolitą masę?

Odpowiedzi (14)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

20.08.2013 16:15

Ja gotuję aż zaczną gęstnieć.

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.08.2013 17:05

ja smażę przez dwa, trzy dni tak po 2 godziny, nie słodzę , nie miksuje ponieważ śliwki same się wysmażą, zgęstnieją i mają jednolita masę

Janina

Zadanych pytań: 159

20.08.2013 17:15

To zależy jaki gatunek śliwek, ale trzeba smażyć dotąd aż zgęstnieją;)

Stenka

Zadanych pytań: 467

20.08.2013 19:21

smażę przez 3 dni po godzinie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak