Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

14.12.2013 09:50

jak długo moczycie, a potem gotujecie suszone grzyby ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

14.12.2013 10:02

zawsze namaczam grzyby na noc:)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.12.2013 10:04

Robię dokładnie tak jak Barbara11561 moczę sobie na noc,a następnego dnia gotuję do miękkości.

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.12.2013 10:01

moczę czasami nawet godzinę a pózniej gotuję sprawdzam czy już są miękkie

Odpowiedzi (22)

berys18

Zadanych pytań: 1434

14.12.2013 09:57

moczę z pól godziny, a jak się gotują to próbuję czy już są miękkie

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.12.2013 09:58

ja moczę je około 45 minut, po czym gotuję

iwi

Zadanych pytań: 115

14.12.2013 10:05

Też zostawiam namoczone na noc,potem rano gotowanie dopóki nie są miękkie

Wacław

Zadanych pytań: 1269

14.12.2013 10:10

my również zalewamy wodą,suszone grzyby na noc

Niki22

Zadanych pytań: 46

14.12.2013 10:10

Zostawiam grzyby na noc w wodzie a co do gotowania to nie mam określonego czasu poprostu gotuję tak by długo az będą miękkie

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

14.12.2013 10:11

Zalewam zimną wodą i trzymam tak przez całą noc :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.12.2013 10:18

ja moczę minimum trzy godziny a następnie gotuję go miękkości

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

14.12.2013 10:19

zawsze namaczam na całą noc,trudno powiedzieć jak długo gotuję,na pewno godzinę co najmniej

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

14.12.2013 10:32

zazwyczaj całą noc

Alex_M

Zadanych pytań: 119

14.12.2013 10:50

zostawiam je na noc, a później gotuję aż będą miękkie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak