Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

14.12.2013 09:50

jak długo moczycie, a potem gotujecie suszone grzyby ?

Odpowiedzi (22)

pestka

Zadanych pytań: 424

14.12.2013 11:42

w zależności kiedy będę je gotować - ale minimum u mnie moczą się 3-4 godziny przed gotowaniem

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

14.12.2013 12:04

zwykle namaczam je na noc. a gotuję... na oko ;)

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

14.12.2013 12:15

ja też najczęsciej namaczam całą noc po czym gotuję około 5 minut.

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.12.2013 12:25

grzyby moczę na noc a gotuję około godzinę aż będą miękkie

Michał2

Zadanych pytań: 32

14.12.2013 12:45

ja moczę kilka godzin;) gotuję około 30 min

pacpaw

Zadanych pytań: 266

14.12.2013 12:53

z reguły moczę kilka godzin, ale jak wiem co gotować potrawę będę na wolnym ogniu i zapomni mi się namoczyć grzybki to wrzucam takie, tylko kruszę na mniejsze kawałki. Też dochodzą.

pajbek

Zadanych pytań: 257

14.12.2013 13:09

Stosuję nocne moczenie :-)

monisia1977

Zadanych pytań: 15

14.12.2013 13:29

ja moczę całą noc

joanna__s

Zadanych pytań: 4

14.12.2013 15:57

Grzyby moczę całą noc, a gotuję tak "na oko", czyli jakieś 30 do 45 min.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

14.12.2013 16:03

Ja równiez namaczam na noc.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak