Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

27.03.2014 14:26

jak długo moczycie suszone grzyby przed gotowaniem ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.03.2014 14:53

moczę ok. 3-4 godziny

pestka

Zadanych pytań: 424

27.03.2014 14:38

moczę ok 1-2 godziny

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.03.2014 16:16

Zostawiam na całą noc

Odpowiedzi (26)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

27.03.2014 14:40

pozostawiam w wodzie na noc

Janina

Zadanych pytań: 159

27.03.2014 14:54

Minimum 2 godziny, a jak nie zapomnę to najlepiej zalać na noc;)

Milka100

Zadanych pytań: 76

27.03.2014 15:16

najlepiej zalać na noc

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

27.03.2014 15:26

Przeważnie przez noc.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.03.2014 15:46

Moczę je 2 godziny.

magda1976

Zadanych pytań: 1

27.03.2014 15:49

ok 3-4 godziny

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

27.03.2014 15:59

ok 20 min w gorącej wodzie

krystyna330

Zadanych pytań: 228

27.03.2014 16:13

zostawiam na całą noc

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

27.03.2014 16:15

zostawiam grzybki na noc

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

27.03.2014 17:20

zalewam gorącą wodą na około godzinę przed gotowaniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak