Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

27.03.2014 14:26

jak długo moczycie suszone grzyby przed gotowaniem ?

Odpowiedzi (26)

Czyki

Zadanych pytań: 72

27.03.2014 17:41

Zostawiam na noc:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.03.2014 19:09

Zalewam wodą i zostawiam na całą noc

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

27.03.2014 19:13

najlepiej całą noc

Pyszota

Zadanych pytań: 85

27.03.2014 19:25

zależy jak stoję z czasem albo godzinę albo całą noc

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

27.03.2014 19:39

Zazwyczaj zostawiam na całą noc.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

27.03.2014 19:40

przeważnie namaczam na noc,ale dzisiaj potrzebowałam w dzień i moczyły się 2 godzinki:)

Róża1

Zadanych pytań: 7

27.03.2014 20:41

też zostawiam na całą noc :-)

krokus

Zadanych pytań: 145

27.03.2014 21:50

Zostawiam na całą noc

Niki22

Zadanych pytań: 46

27.03.2014 22:09

ja również zostawiam na całą noc :)

norweska20

Zadanych pytań: 400

27.03.2014 22:13

zostawiam na noc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak