Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Marta1

Zadanych pytań: 28

27.08.2013 21:57

Jak i czy w ogóle robicie powidła śliwkowe?

Odpowiedzi (18)

pestka

Zadanych pytań: 424

28.08.2013 07:45

w tym roku mam mało śliwek, wystarczy chyba tylko na ciasto - do tej pory robiłam dżemy i powidła w dużej ilości

Janina

Zadanych pytań: 159

28.08.2013 08:00

Obowiązkowo robię jak co roku chociaż trochę. Wyjmuję pestki i smażę przez dwa dni, zakładam do słoików gorące, nie pasteryzuję;)

usmiech

Zadanych pytań: 693

28.08.2013 08:01

niestety nie robię

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

28.08.2013 08:39

raczej kupuję ale też robię

Motorek

Zadanych pytań: 1446

28.08.2013 08:58

co roku robię

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.08.2013 09:47

parę razy zrobiłam , lubimy te powidła

Lis

Zadanych pytań: 56

28.08.2013 10:04

Ja robię powidła w mikrofali - może śmieszne, ale się nie przypalą i duża oszczędność czasu.

eMMe

Zadanych pytań: 177

28.08.2013 10:55

Nie robię powideł ze śliwek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak