Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

marenka

Zadanych pytań: 179

20.07.2014 09:10

Jak najszybciej obrać pomidory ze skórek?

Odpowiedzi (58)

karolina1869

Zadanych pytań: 594

20.07.2014 18:47

sparzyć we wrzatku

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

20.07.2014 19:11

najpierw goraca woda potem zimna,

Lis

Zadanych pytań: 56

20.07.2014 20:31

Zawsze najpierw sparzałam a póżniej szybko nacinałam i zdejmowałam na gorąco skórkę:)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

20.07.2014 20:32

nacinam i sparzam wrzątkiem

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

20.07.2014 20:42

Sparzyć wrzątkiem i zanurzyć w zimnej wodzie. Skórka powinna łatwo zejsć.

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.07.2014 21:06

sparzam we wrzątku innej metody nie znam

Magda.M.

Zadanych pytań: 0

20.07.2014 21:13

Naciąć na szypułce, zalać wrzątkiem i po kilku minutach ściągnąć skórkę :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

20.07.2014 21:46

zanurzam na chwilę we wrzątku

as28

Zadanych pytań: 294

20.07.2014 21:49

sparzyć wrzątkiem i po chwili polać zimna woda

slonko888

Zadanych pytań: 9

20.07.2014 22:08

zalaz wrzatkiem ew wczesniej naciac delikatnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak