Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

marenka

Zadanych pytań: 179

20.07.2014 09:10

Jak najszybciej obrać pomidory ze skórek?

Odpowiedzi (58)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

20.07.2014 23:36

sparzyć wrzątkiem

Czyki

Zadanych pytań: 72

21.07.2014 07:29

Ja sparzam wrzątkiem :):) innego sposobu nie znam :):)

Magula

Zadanych pytań: 556

21.07.2014 08:14

Zdecydowanie sprzenie wrzatkiem daje doskonały efekt

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

21.07.2014 08:27

sparzyć wrzątkiem

xjustynka89x

Zadanych pytań: 11

21.07.2014 11:32

sparzyć wrzątkiem :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

21.07.2014 12:45

Parzę wrzątkiem i trzymam w nim chwile, a później nacinam delikatnie skórkę i ściągam.

Jodaj

Zadanych pytań: 382

21.07.2014 13:02

sparzyć gorącą wodą i ściągnąć delikatnie skórkę :)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

21.07.2014 15:05

naciąć na górze, coś w rodzaju "X" i sparzyć. Póżniej skórka fajnie schodzi

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

21.07.2014 15:44

Parzymy wrzątkiem .

Ola1984

Zadanych pytań: 295

21.07.2014 18:45

Skórki nacinam na krzyż od spodu, wkładam na minutę do wrzątku potem hartuję w zimnej wodzie i skórki ładnie schodzą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak