Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

07.08.2013 16:52

jak pasteryzujecie słoiki z przetworami ?

Odpowiedzi (21)

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.08.2013 17:41

do garnka z wodą, albo dżemy gorące wkładam i też nie pasteryzuję, to zależy jeszcze co robię

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

07.08.2013 17:44

ja też w garnku z wodą i ściereczką

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

07.08.2013 18:12

robię podobnie jak Małgorzata squizer 7,lub wkładam na gorąco do słoika np.dżem i sok odwracam do góry dnem i nie pasteryzuję

Dorota37

Zadanych pytań: 468

07.08.2013 18:18

gotuje z w garnku ze ściereczką i woda.

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

07.08.2013 18:41

w garnku z woda, wieczkiem do gory ok 10 minut. a dzemmy- gorace do sloiczka i do gory nogami bez pasteryzowania

Konczi

Zadanych pytań: 632

07.08.2013 18:45

w szerokiem garnku, kładę ściereczkę bawełnianą, zalewam wodą i wkąłdam słoiki :D

Marta11

Zadanych pytań: 34

07.08.2013 18:48

w garnku z woda

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

07.08.2013 19:04

Pasteryzuję na mokro.

Sroczka

Zadanych pytań: 513

07.08.2013 20:18

Pasteryzuję w garnku z wodą.

Dorota59

Zadanych pytań: 950

07.08.2013 20:27

wykładam garnek gazetą i oddzielam gazetą słoiki ,żeby nie stykały się ze sobą, zalewam zimną wodą i gotuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak