Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarianM

Zadanych pytań: 30

27.07.2013 15:05

Jak powinno się gotować bób ? Mi bardzo często wychodzi "siwy" :/ Czy jecie go ze skórką, czy obieracie ?

Odpowiedzi (14)

pestka

Zadanych pytań: 424

27.07.2013 17:48

gotuję jak wszyscy w osolonej wodzie, kilka minut , jem obierany

Konczi

Zadanych pytań: 632

27.07.2013 18:25

ja również wrzucam na osoloną wodę, dodaję koperek i tak gotuję

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.07.2013 18:26

gotuję w osolonym wrzątku i nie obieram

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

27.07.2013 21:51

Ja również gotuję w osolonej wodzie, kolor po ugotowaniu ma rzeczywiscie lekko siwy, ale w srodku jest piękny zielony :). Jak już jest miękki to wrzucam na rozgrzane masło i lekko podsmażam. Jem bez skórki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak