Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Sarenka

Zadanych pytań: 363

22.07.2013 22:18

Jak prawidłowo blanszować?

Odpowiedzi (14)

malina

Zadanych pytań: 4

23.07.2013 08:37

krótko gotuje i hartuję w zimnej wodzie

pestka

Zadanych pytań: 424

23.07.2013 09:12

gotuję krótko wrzucając warzywa do gotującej wody a potem hartuję w zimnej

mysza75

Zadanych pytań: 96

23.07.2013 10:33

Najpierw wrzucam do gotującej wody, wczoraj blanszowałam fasolkę, chwilkę gotuję i przelewam zimną wodą :-)

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

23.07.2013 11:54

ja też najpierw wrzucam na 2-3 minutki do wrzątku a potem płuczę w zimnej wodzie z lodem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak