Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Klausia

Zadanych pytań: 251

25.10.2013 18:36

Jak prawidłowo zamrozić natkę pietruszki, żeby po odmrożeniu smakowała i wyglądała prawie bez większych zmian?

Odpowiedzi (20)

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.10.2013 20:17

ja myję, osuszam, kroję i do pudełek wkładam.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

25.10.2013 20:25

Ja myję, osuszam w wirówce do sałaty, obrywam listki i w całości mrożę w pojemnikach. Nie siekam, bo wtedy traci więcej smaku i aromatu.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

25.10.2013 21:13

umyć,osuszyć,pokroić lub w całości wkładać do woreczków lub pojemników i zamrozić

migotka28

Zadanych pytań: 20

25.10.2013 21:27

wystarczy dobrze wysuszyć wtedy pozostanie sypka i drobno pokroić

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

25.10.2013 21:47

też mrożę całe pęczki i pietruszki, koperku i całe liście selera młodego, są jak świeże w potrawie a i przystroić można też

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

25.10.2013 22:56

Ja ją myję, osuszam i siekam. Daję do plastikowego pudełeczka i tak zamrażam i po wyciągnięciu jest dobra.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

26.10.2013 08:29

ja myję osuszam siekam i wkładam do woreczków i mrożę

Aga-25

Zadanych pytań: 3

26.10.2013 08:41

robię tak jak inni

kasienka23

Zadanych pytań: 512

26.10.2013 09:02

tak zupełnie baz zmian... to chyba jedynie w ciekłym azocie ....

Megg

Zadanych pytań: 69

26.10.2013 13:20

ja myję, osuszam i zamrażam całą w małych woreczkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak