Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

21.10.2013 20:19

jak przechowywać,co zrobić,aby CUKIER PUDER SIĘ NIE BRYLIŁ??

Odpowiedzi (29)

Beatris

Zadanych pytań: 43

21.10.2013 20:56

Ja również kupuję cukier puder w foliowym woreczku i po otwarciu, szczelnie go zamykam.

elka72

Zadanych pytań: 15

21.10.2013 21:01

W szczelnie zamkniętym pojemniku i jest ok.

aniagdz

Zadanych pytań: 5

21.10.2013 21:03

szczelnie zamknąć;)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

21.10.2013 21:06

Ja trzymam w szczelnie zamkniętym słoiczku.

Sroczka

Zadanych pytań: 513

21.10.2013 21:11

Ja też cukier puder przechowuję w słoiczku lub szczelnie zamkniętym woreczku foliowym.

Izabela9

Zadanych pytań: 25

21.10.2013 21:41

Ja przechowuje w szczelnie zamkniętym pojemniku i zawsze pilnuję aby był zamknięty.

Monika58

Zadanych pytań: 299

21.10.2013 21:58

w szczelnym pojemniku

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.10.2013 22:04

ja trzymam w plastikowym pijemniku.Zużyję i robię następny.

margaret

Zadanych pytań: 4

21.10.2013 22:09

w pojemniczku i bez wilgoci:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

21.10.2013 22:20

Ten cukier trzymać w pojemniku, a nic się z nim nie stanie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak