Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

21.10.2013 20:19

jak przechowywać,co zrobić,aby CUKIER PUDER SIĘ NIE BRYLIŁ??

Odpowiedzi (29)

Róża1

Zadanych pytań: 7

21.10.2013 22:46

kupuję w plastykowym woreczku i szczelnie zamykam.

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

22.10.2013 07:27

w suchym miejscu

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.10.2013 07:46

w słoiczku szklanym zamkniętym

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.10.2013 07:48

a jak Ci się zbryli daj go na stolnicę i rozwałkuj będzie znowu sypki

marenka

Zadanych pytań: 179

22.10.2013 08:08

Polecam szczelnie zamknięty pojemnik bez dostępu do wilgoci

Monia

Zadanych pytań: 7

22.10.2013 09:07

Ja trzymam w oryginalnym opakowaniu, mam nadzieję, że się nie zbryli :-P

Ola1984

Zadanych pytań: 295

22.10.2013 09:31

Ja przechowuję w szczelnie zamykanym słoiku.

gibli

Zadanych pytań: 20

22.10.2013 10:19

trzymam w pojemniku szczelnie zamkniętym, ale też często sama sobie mielę cukier:)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

22.10.2013 10:36

Ja przechowuję w zakręcanym słoju i też mi się nie zbryla:0

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak