Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

28.03.2015 10:39

Jak "przemycic" otręby w daniach? Do czego dodajecie?

Odpowiedzi (23)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

28.03.2015 12:10

Najlepiej w ciasteczkach :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.03.2015 12:38

uzywam mało ale czasami dodaję do kotletów mielonych

Ankha

Zadanych pytań: 112

28.03.2015 12:39

Otręby dodawałam do warzywnych kotletów, bułek, chlebków na świeżych drożdżach. Używałam ich też do panierowania

mysza75

Zadanych pytań: 96

28.03.2015 13:39

panierki do schabowych, dodaję do mielonych także kotlecików do środka, do chleba i bułek do pieczenia, do naleśników

miodunka

Zadanych pytań: 45

28.03.2015 14:05

do panierki do mięsa, chleba

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.03.2015 14:25

Do pieczywa, jogurtów z innymi dodatkami

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

28.03.2015 14:49

ja dodaję do chleba albo ciastek i batoników zbożowych

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.03.2015 14:50

dodaję do pieczywa i czasem zamiast bułki tartej do mielonych

Janina

Zadanych pytań: 159

28.03.2015 14:58

Dodaję otręby do wypieków najczęściej do chleba;)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

28.03.2015 15:07

dodaję otręby do chleba i do panierek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak