Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Łucja

Zadanych pytań: 28

09.07.2013 11:34

jak przetwarzacie czerwoną porzeczkę ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

09.07.2013 11:35

Najczęściej na sok :)

msmors

Zadanych pytań: 91

09.07.2013 11:36

tylko sok ....

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

09.07.2013 11:38

sok, dodatek do dżemu lub czerwonej frużeliny

Odpowiedzi (19)

Łucja

Zadanych pytań: 28

09.07.2013 11:40

też właśnie robię frużelinę :)

agus198900

Zadanych pytań: 14

09.07.2013 11:42

zazwyczaj tylko do słoiczków ale dżemy też są pyszne-moja ciocia robi;)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

09.07.2013 11:42

najczęściej robię soki albo również zamrażam

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

09.07.2013 11:44

kompoty,galaretka i dżem

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.07.2013 11:46

dżemik i mrożę

Renata9

Zadanych pytań: 329

09.07.2013 11:47

dżemy i soki robię

marcia7

Zadanych pytań: 166

09.07.2013 11:53

robię drzemy i soki na zimę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.07.2013 11:54

również dżemy i soki

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.07.2013 11:57

Ja mrożę i robię nalewkę.

Janina

Zadanych pytań: 159

09.07.2013 11:58

Sok i dżem - galaretkę;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak