Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Łucja

Zadanych pytań: 28

09.07.2013 11:34

jak przetwarzacie czerwoną porzeczkę ?

Odpowiedzi (19)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.07.2013 12:08

polecam winko oraz sok :)

Stenka

Zadanych pytań: 467

09.07.2013 12:15

dżemy i galaretki, porzeczka zawiera dużo pektyny i wystarczy tylko dodać cukier

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

09.07.2013 12:18

Moim hitem jest dżem z czerwonej porzeczki, malin i lawendy! Idealny do tortów na zimę :)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

09.07.2013 12:34

na kompocik

Łucja

Zadanych pytań: 28

09.07.2013 12:41

Olga to połączenie musi być cudowne ;)

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

09.07.2013 12:54

soki kompoty wraz z agrestem

joanna__s

Zadanych pytań: 4

09.07.2013 13:35

Ostatnio zrobiłam dżem, a dzisiaj robię kompot.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

09.07.2013 13:38

nie mam takowej porzeczki

Magula

Zadanych pytań: 556

09.07.2013 14:48

ja zazwyczaj zuzywam do ciast i nie przetwarzam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak