Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ela427

Zadanych pytań: 12

12.02.2016 18:50

jak przygotować banany na sałatkę owocową aby nie ciemniały?

Odpowiedzi (60)

pestka

Zadanych pytań: 424

12.02.2016 20:19

najlepszy do tego jest sok z cytryny

Renata9

Zadanych pytań: 329

12.02.2016 20:27

Tak jak radzą wszyscy, skropić sokiem z cytryny.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

12.02.2016 20:47

Chyba tylko jest 1 rada na banany-po pokrojeniu skropić je sokiem z cytryny.

ada.la

Zadanych pytań: 39

12.02.2016 21:07

również polecam sok z cytryny

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.02.2016 21:07

Skrapiam sokiem z cytryny. Chociaż kiedyś dość szybko wymieszałam z cytrusami /pomarańcz, mandarynka, kiwi/ i również nie ściemniały.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

12.02.2016 21:41

polanie sokiem z cytryny pomaga

Janina

Zadanych pytań: 159

12.02.2016 22:03

Tylko sok z cytryny;)

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

12.02.2016 22:36

Najlepiej skropić je sokiem z cytryny

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.02.2016 23:14

tak jak radzą wszyscy banany skropić sokiem z cytryny

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

13.02.2016 00:06

najlepiej skropić sokiem z cytryny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak