Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ela427

Zadanych pytań: 12

12.02.2016 18:50

jak przygotować banany na sałatkę owocową aby nie ciemniały?

Odpowiedzi (60)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

13.02.2016 00:08

po skropieniu sokiem z cytryny na pewno nie ściemnieją

Franciszek

Zadanych pytań: 4

13.02.2016 00:30

skropić sokiem z cytryny

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.02.2016 08:53

Masz już odpowiedż, tylko sok z cytryny może je uchronić :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.02.2016 09:40

polewam sokiem z cytryny

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.02.2016 10:08

zawsze kropię sokiem z cytryny

Mniam

Zadanych pytań: 87

13.02.2016 11:02

Najlepszym sposobem jest polanie banana sokiem z cytryny.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

13.02.2016 12:00

Nic odkrywczego nie dodam tez korzystam z soku z cytryny:)

joannaa24

Zadanych pytań: 0

13.02.2016 13:21

Skropić obficie sokiem z cytryny ;)

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

13.02.2016 13:24

Ja skrapiam sokiem z cytryny

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.02.2016 15:27

w takich przypadkach do wszelakich ciemniejących owoców najlepiej użyć soku z cytryny i nim je skropić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak