Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

benka

Zadanych pytań: 15

03.07.2016 11:44

Jak przygotowujecie zalewy do przetworów?

Odpowiedzi (30)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

03.07.2016 14:53

Najczęściej zalewam wrzątkiem, chyba że w przepisie jest inaczej.

pestka

Zadanych pytań: 424

03.07.2016 14:59

w zależności do czego przygotowuję zalewę -używam albo zagotowanej gorącej albo wystudzonej

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

03.07.2016 15:12

różnie zależy od przepisu

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.07.2016 19:23

Robię zalewy do przetworów-są wrzące, lub czekam aż trochę ostygną.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.07.2016 19:32

zależy jaki przepis niektóre przetwory zalewam wrzątkiem a inne przestudzoną

Doradczyni.Smaku

Zadanych pytań: 0

04.07.2016 08:49

miękkie delikatne warzywa zalewam zimną, a twarde gorącą marynatą

Habibi

Zadanych pytań: 690

04.07.2016 09:14

wszystko zależy od rodzaju przetworu

Ola1984

Zadanych pytań: 295

04.07.2016 09:29

Kiszone zalewam podgrzaną, ale nie wrzącą zalewą. Kiszone zawsze gorącą.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

04.07.2016 09:58

zalezy od przepisu,ogórki kiszone np zalewamy wrzącą zalewą

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

04.07.2016 10:05

też różnie, zimną i wrzącą zalewą ,wszystko zależy od przepisu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak