Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gielbar

Zadanych pytań: 1

03.04.2014 17:24

Jak przyrządzać watróbkę wołową,aby była miękka?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.04.2014 19:01

ja solę dopiero po usmażeniu, żeby nie stwardniała

Janina

Zadanych pytań: 159

03.04.2014 19:15

Zawsze moczę w mleku a potem duszę ale nie za długo, bo twardnieje i solę dopiero po usmażeniu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.04.2014 19:24

moczę w mleku, kroję na cienkie plastry i solę dopiero jak jest miękka

Odpowiedzi (18)

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

03.04.2014 18:59

namoczyć przed pieczeniem w mleku

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

03.04.2014 18:59

namoczyć przed pieczeniem w mleku

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.04.2014 19:41

ja także moczę w mleku

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

03.04.2014 19:50

nie można zbyt długo smażyć taka przesmażona wątróbka zawsze będzie jak przysłowiowa podeszwa

Dorian

Zadanych pytań: 1093

03.04.2014 20:12

ostatnio czytałem, że wątróbka wcale nie jest zdrowa (w wątrobie zbierają się wszystkie metale ciężkie, pestycydy, z którymi zwierze mialo kontakt i antybiotyki, które miało podane w karmie), dlatego proponuję nie jeść wątróbki

Milka100

Zadanych pytań: 76

03.04.2014 20:33

moczę w mleku, smażę kruciutko i dopiero solę

pestka

Zadanych pytań: 424

03.04.2014 20:37

moczę w mleku i krótko smażę , solę dopiero przed podaniem

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.04.2014 20:43

Moczę ją w mleku, kroję na cienkie plastry, a potem duszę, ale nie za długo, bo twardnieje i solę dopiero po usmażeniu.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

03.04.2014 21:43

Ja podobnie jak poprzednicy: moczę w mleku i solę dopiero pod koniec smażenia.

mela25

Zadanych pytań: 400

03.04.2014 21:48

moczę w mleku i krótko smażę , solę dopiero przed podaniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak