Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gielbar

Zadanych pytań: 1

03.04.2014 17:24

Jak przyrządzać watróbkę wołową,aby była miękka?

Odpowiedzi (18)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.04.2014 22:36

zawsze oczę w mleku

Róża1

Zadanych pytań: 7

03.04.2014 23:03

też moczę w mleku i solę na koniec smażenia .

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

04.04.2014 07:41

posolić dopiero po usmażeniu

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

04.04.2014 08:00

moczenie w mleku jest skuteczne

Noruas

Zadanych pytań: 232

04.04.2014 13:25

ja namaczam w mleku

Lidzia

Zadanych pytań: 21

04.04.2014 15:23

Smażyć bardzo krótko, a solić dopiero na talerzu.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

04.04.2014 19:05

coś obrzydliwego...przepraszam ale nigdy bym nie zjadła , a Dorian ma rację !

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

04.04.2014 21:06

ja moczę wcześniej w mleku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak