Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

03.11.2015 14:32

Jak przyrządzacie filety z kurczaka

Najlepsze odpowiedzi (3)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

04.11.2015 00:38

Filety z kurczaka-smażę w panierce, duszę, piekę, gotuję, faszeruję pieczarkami, szynką, serem, dodaję do sałatki.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.11.2015 09:34

Często smażę w panierce, robię roladki z przeróżnym farszem, albo kroję i smażę w przyprawie gyros.

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.11.2015 09:56

najczęściej robię roladki z rożnym nadzieniem, rzadziej w panierce schabowe, ale robię też szatkowane kotleciki z piersi

Odpowiedzi (23)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

03.11.2015 14:33

Bardzo lubię w jogurtowej marynacie

Renataj

Zadanych pytań: 1275

03.11.2015 14:41

Najbardziej smakuje mi w sosie koperkowym lub z warzywami w sosie serowym .Czasem robię w cieście francuskim.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.11.2015 14:48

Ja fileta dusze, wcześniej nacieram go swoja mieszanką przypraw Prymat i smażę potem podlewam woda i duszę do 30 minut

pestka

Zadanych pytań: 424

03.11.2015 14:55

w zależności na co mam ochotę - smażę w panierce , duszę lub gotuję na parze razem z warzywami

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.11.2015 14:57

Ja bardzo lubię zapiekane w sosie śmietankowo - cebulowym lub krojone na kawałki z dodatkiem majonezu i smażone jak kotlety mielone

Janina

Zadanych pytań: 159

03.11.2015 14:58

Najczęściej robię w panierce albo jako zapiekanka z masełkiem , posypana żółtym serem i ziołami;)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

03.11.2015 15:27

panierowane,grillowane lub pieczone

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.11.2015 16:15

roznie, mozna zamarynowac i grillowac, mozna pokroić i wrzucić do sosów i potrawek,... ja czesto robie je pod roznymi pierzynkami - szybko i smacznie :)

Aneta41

Zadanych pytań: 74

03.11.2015 16:19

Różnie.. Czasami panieruję jak kotleta schabowego.. czasem na patelni grillowej w marynacie z olejem, papryką słodką czosnkiem i cebulką, a czasem w parowarze w marynacie jogurtowej. Ostatnio jadłam fileta z kurczaka w marynacie musztardowej - bardzo dobra polecam!!!

berys18

Zadanych pytań: 1434

03.11.2015 16:25

dziś był z warzywsmi po chińsku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak