Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

03.11.2015 14:32

Jak przyrządzacie filety z kurczaka

Odpowiedzi (23)

Klausia

Zadanych pytań: 251

03.11.2015 16:30

Kroję w kostkę i robię różne sosy do niego warzywne, pomidorowe, koperkowe, brokułowe, w sosie własnym, kotlety w płatkach, zapiekane z pieczarkami i żółtym serem :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

03.11.2015 16:43

A ja lubię faszerowane fileciki... ewentualnie zwijane małe roladki z fileta z kurczaka.

Justi2401

Zadanych pytań: 10

03.11.2015 16:56

Oj na różne sposoby. Bardzo lubię roladki z przeróżnymi farszami, filet z kurczaka w śmietanie ze szpinakiem do makaronu, lubię też zwykły usmażony w jajku i mące (nie w bułce) :)

anemon

Zadanych pytań: 163

03.11.2015 17:58

Filety z kurczaka robię "na milion sposobów". Jutro planuję zrobić po indyjsku, jeszcze nie wiem dokładnie co, ale na pewno coś z tej kuchni.

Malinka

Zadanych pytań: 302

03.11.2015 18:42

Piekę, grilluję , smażę, duszę. Czasem na słodko, na ostro, na słono. Czasem także faszeruję... :)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

03.11.2015 19:08

Często marynuję z przyprawami a później smażę na patelni grillowej, piekę na grillu albo smażę w panierce

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

03.11.2015 19:46

na wiele sposobów - smażone, pieczone, grillowane, na ciepło i na zimno, do obiadu i w sałatce

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

03.11.2015 21:28

Najczęściej w panierce jak schabowy,lub w cieście,lubimy też faszerowaną pieczarkami lub szynką i serem.

patryska76

Zadanych pytań: 24

03.11.2015 22:32

Najczęściej w panierce w jajka i bułki tartej, ale lubię też usmażonego w przyprawie do gyrosa/kebaba.

Habibi

Zadanych pytań: 690

04.11.2015 08:56

bardzo różni i za każdym razem staram się przygotować inaczej, żeby się nie nudziły, a są bardzo uniwersalne i szybkie w obróbce ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak