Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.04.2017 10:10

Jak przyrządzacie muszle nadziewane , chodzi mi o makaron bo mi zawsze się rozpada pomimo iż gotuję go al`dente :(

Odpowiedzi (34)

ilka01

Zadanych pytań: 6

11.04.2017 16:17

tylko lekko obgotowuję

Janina

Zadanych pytań: 159

11.04.2017 17:19

Nie obgotowuję, nabijam farszem i zalewam sosem, zapiekam;))

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

11.04.2017 17:38

ja obgotowuję lekko,aby tylko zmiękły

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.04.2017 18:18

to zależy od gatunku makaronu

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

11.04.2017 18:48

ja gotuję do miękkości i się nie rozpadają , może to zależny od jakości produktu

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.04.2017 20:52

Najlepiej ugotować al'dente

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

11.04.2017 21:27

Ją gotuje al dente i zawsze sama sprawdzam a nie całkowicie sugeruje się tym co pisze na opakowaniu

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.04.2017 21:34

Gotuje pół twarde

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

11.04.2017 21:41

Ja po ugotowaniu dokładnie je studzę najpierw, porozkładane i nigdy się nie rozpadają.

Mniam

Zadanych pytań: 87

11.04.2017 21:43

Krótko obgotowuję makaron i się nie rozpada.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak